Ghizi si activitati

Prin intermediul nostru puteti sa angajati un ghid local familiar cu regiunea, obiceiurile, traditiile si folclorul Maramuresului istoric. Puteti angaja ghizi vorbitori de limba engleza, franceza si binenteles, romana. De asemenea, putem gasi ghizi vorbitori de alte limbi straine.

Oricare ar fi interesele dumneavoastra, ghidul nostru va va ajuta sa profitati la maxim de timpul vostru. Putem aranja sa faceti un tur al satelor, sa vizitati bisericile de lemn, Cimitirul Vesel de la Sapinta, atelierele artizanilor, sa ascultati si sa vedeti muzica si dansurile traditionale, sa faceti plimbari cu caruta trasa de cai, sa faceti plimbari pe jos, sa culegeti ciuperci, excursii la pescuit, plimbare cu Mocanita pe Vaser, cursuri de tesaturi, pictura pe sticla, sculptura in lemn, ore de echitatie si multe altele. Daca nu gasiti ceea ce va intereseaza aici, contactati-ne pe noi.

Este bine sa ne anuntati din timp daca ati avea nevoie de serviciile unui ghid si ce activitati vreti sa desfasurati aici. In acest fel putem sa va asiguram ca vom avea disponibil un ghid care vorbeste limba dumneavoastra si va putem pregati programul sau traseul pe care vreti sa-l faceti.

Preturile pentru ghid sau alte activitati variaza in functie de ceea ce vreti sa faceti. Suntem siguri ca veti descoperi ca preturile noastre sunt rezonabile. Spuneti-ne care va sunt interesele iar noi va vom spune preturile. 

Intoarce la: Informatii turistice